Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Na ubytovně došlo k napadení mezi mužem a ženou

PLZEŇ – Žena při tom měla použít nůž a muže měla vážně zranit. Vrchní komisař plzeňského krajského ředitelství zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. 

AKTUALIZACE:
Vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k návrhu vzetí obviněné do vazby, který soud dnešního dne v pozdních odpoledních hodinách akceptoval. Obviněná tak byla vzata do vazby.

AKTUALIZACE:
Včerejšího dne zahájil vrchní komisař trestní stíhání zadržené 48leté ženy, kterou obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. 
por. Bc. Dagmar Jiroušková
2. 2. 2020

   Včera v odpoledních hodinách jsme přijali oznámení o slovním napadení a následně i vzájemném fyzickém napadení mezi 30letým mužem a 48letou ženou, ke kterým došlo na jedné plzeňské ubytovně. Provedeným šetřením jsme zjistili, že při vzájemném napadení měla žena zaútočit nožem na muže a při tom ho vážně zranit. Oba byli z místa převezeni záchrannou službou do nemocnice. Případ si převzali kriminalisté krajského ředitelství, kteří se jím i nadále zabývají. Vrchní komisař ve věci zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
1. 2. 2020

vytisknout  e-mailem