Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na ulici mával sekáčkem na maso

MOST - Křičel, že je satan, byl po vlivem alkoholu; Ukradl žvýkačky i mosaz.  

V obchodech kradl žvýkačky, v herně hodinky a ve sběrně pytel s mosazí
Krádeže má zřejmě v oblibě 24letý muž z Litvínova. Koncem června odcizil v jednom litvínovském supermarketu žvýkačky v hodnotě 1 300 korun. Poté z prodejny odešel bez zaplacení. Byl zadržen ostrahou. Žvýkačky poškodil. Policie mu s ohledem na kriminální minulost sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže. Tento týden kradl v Mostě, kde v marketu ukradl žvýkačky za 2 700 korun, které si ukryl pod mikinu. Neušel pozornosti ostrahy prodejny, která ho zadržela a lup zajistila. Další krádež policie řešila první týden v červenci. Litvínovan v jedné herně v obci Horní Jiřetín odcizil krátce po půlnoci z kapsy volně pověšené bundy na věšáku hodinky za 1 100 korun. Ty údajně prodal následně neznámému muži na ulici. Čtvrtou jeho krádež řešili policisté za Hamru. Muž odcizil z volně přístupného prostoru sběrny surovin odložený pytel s 18 kg mosazi a z místa utekl. Jak s kovovým lupem naložil, policistům neuvedl.  

 

Se sekáčkem v ruce  hulákal na ulici, že je satan, své počínání si však nepamatuje
Mostecká policie sdělila podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 34letému muži z Mostu. Ten minulý týden v odpolední době v ulici Zdeňka Fibicha šel se psem a v ruce měl sekáček na maso, kterým mával nad hlavou, házel ho do výšky a přitom křičel, že je satan. Policie muže zadržela a provedla u něj dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Policisté podezřelému muži naměřili 1,2 promile alkoholu v dechu. Hlídka sekáček na maso muži odebrala. Mostečan skončil v policejní cele. Na druhý den po vystřízlivění si od policistů převzal záznam o sdělení podezření. Muž si pamatoval, že šel venčit psa, na výtržnost si ale nepamatuje.

 

Domek navštívil zloděj
Mostecká policie šetří případ trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Neznámý pachatel minulý týden vnikl na pozemek rodinného domu, kde se násilím dostal na verandu nemovitosti a tam odcizil křovinořez. Poškozený majitel krádež ohlásil policii, hmotná škoda zatím nebyla poškozeným vyčíslena.

 

U škodovky někdo prořízl pneumatiky
Škodu za osm tisíc korun utrpěl majitel motorového vozidla tovární značky Škoda Fabia. Neznámý pachatel v nočních hodinách na parkovišti v obci Meziboří poškodil u vozidla všechny čtyři letní pneumatiky, které prořízl. Poškozený motorista věc oznámil mezibořským policistům, kteří nyní případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

 

Řidič před jízdou pil
Na hlídku policistů narazil v obci Braňany motorista z Mostu. Bylo po půlnoci, když ho policie na pozemní komunikaci zastavila. Policisté pojali podezření, že řidič je pod vlivem návykové látky a provedli u něj dechovou zkoušku na alkohol. Byla pozitivní a vyšší než 1,5 promile. Muži v uniformách řidiči další jízdu zakázali. Policisté obvodního oddělení v Obrnicích řidiči sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

nprap. Ludmila Světláková
Most 13. července 2016

vytisknout  e-mailem