Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na výzvu nereagovala

CHOMUTOV - Do vězení ženu doprovodila eskorta, Dřevo je pryč..... 

Už je ve vězení

Včera v odpoledních hodinách kontrolovala policejní hlídka 29letou ženu z okresního města. Následná kontrola prokázala, že na ženu vydal Okresní soud Chomutov příkaz k dodání do výkonu trestu. Výzvu k nástupu trestu žena sice řádně převzala, ale do vězení ve stanoveném termínu  nenastoupila. Byla proto zadržena a po nezbytných úkonech dopravena do věznice v Litoměřicích. Její jednání policisté vyšetřují jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Dřevo je pryč

Jirkovští policisté přijali včera oznámení o krádeži dřevní hmoty. Pokácené stromy břízy zmizely během víkendu z lesního prostoru poblíž obce Načetín. Poškozené organizaci tak vznikla škoda za téměř 23 tisíc korun.

Porušil zákaz

Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 43letý muž z Mostu. Při kontrole v obci Místo, kde projížděl o víkendu s vozidlem, totiž policisté zjistili, že svým jednáním zřejmě porušil zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny vydaný Magistrátem Most. Zákaz skončí až v květnu příštího roku. Jízdu musel ukončit, vyšetřování nadále pokračuje.

Kradl na chodbě

22letý muž z Klášterce nad Ohří přišel minulý měsíc do domu na Pražské ulici. Na společné chodbě odcizil odstavené dětské horské jízdní kolo v hodnotě 3500 korun.Policisté z místního obvodního oddělení následně zjistili, že za majetkovou trestnou činnost byl pravomocně odsouzen již v loňském roce.

6.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

  

vytisknout  e-mailem