Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Na zítřejší fotbalové utkání reprezentačních mužstev České republiky a Kosova v Plzni se připravují i policisté

PLZEŇ – K zajištění bezpečnosti a veřejného pořádku připravila policie na tento den bezpečnostní opatření. 

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s čtvrtečním fotbalovým utkáním mezi reprezentačními mužstvy České republiky a Kosova, které proběhne v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření. Na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni mimo jiné členové antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy a policisté z oddělení služební hipologie se služebními koňmi.
     Před zápasem, během jeho průběhu a po skončení budeme tak jako obvykle průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace. K tomu nám bude pomáhat vrtulník a také mobilní monitorovací centrum. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města, ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i všechny příjezdové cesty do Plzně.
     Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost. Proto se kromě naší plzeňské pořádkové jednotky opatření zúčastní i policisté z pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje a z pořádkové jednotky Karlovarského kraje. V případě narušení veřejného pořádku jsme připraveni okamžitě a efektivně zasáhnout.

por. Mgr. Dagmar Brožová
13. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem