Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nabídka nejzajímavějšího

DĚČÍN - Dovolená na účet podniku; Přišla o kabelku !; A jsou bez nářadí !; Místo zvonků jen pár drátů 

 Dovolená na účet podniku
 
ČESKÁ KAMENICE - V pondělí pětadvacátého července 2011 se ubytovali v českokamenickém pensionu na náměstí, otevřeli si v něm účet a užívali dovolené. Když přišlo v pátek na placení, zem se po nich slehla. V tuto chvíli již českokameničtí zaměřují pozici nezbedné dvojice vykutálených návštěvníků, kteří majiteli „opomněli“ zaplatit útratu ve výši osmi tisíc tři sta korun.  Pokud tak činí, mohou v budoucnu čelit obvinění z trestného činu podvodu.
 
Přišla o kabelku
 
DĚČÍN -Cesta vlakem z Ústí do Děčína stála mladou cestovatelku necelých šest tisíc korun. Kromě ceny  jízdného zaplatila i chvilkou nepozornosti, při které jí neznámý lump připravil o volně odloženou kabelku, ve které se kromě osobních věcí nacházel fotoaparát. Kéž by se při svém podařeném kousku raubíř vyfotil a podobiznu poslal na policejní stanici… Krádež oznámila děčínským strážcům zákona až po příjezdu do cílové stanice ve čtvrtek čtvrtého srpna večer.  
 
A jsou bez nářadí !
 
RUMBURK – V dílně rumburské soukromé společnosti řádil vykutálený podnikavec. Do přistaveného vozu odnesl   lup za padesát tisíc korun a odjel z místa činu. Seznam pracovního nářadí, jenž v polovině tohoto týdne zmizelo  bez upozornění jejich majitele,  v tuto chvíli zkoumají pod policejním drobnohledem  místní strážci zákona. V případě dopadení   viníka může okradený muž požadovat náhradu škody nebo navrácení odcizených věcí.
 
Místo zvonků jen pár drátů
 
DĚČÍN -Na obyvatele zdejšího obytného domu v Teplické ulici na Děčínsku by jste se začátkem letošního července jen tak nedozvoníli. Nějaký výtečník si v tu dobu s sebou odnesl nainstalovaný videozvonek. Po sobě zanechal jen osmi a půl tisícovou škodu. Trestný čin krádeže vyšetřuje místní policejní oddělení.
 
 
Děčín 5. srpna 2011
 
nprap. Petra Trypesová
vrchní inspektor
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 208, 724 156 293

vytisknout  e-mailem