Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nabídka sexu byla jen záminka

ÚSTÍ NAD LABEM - Poškozený přišel o peněženku a ještě dostal ránu pěstí. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže na osobě, kdy dvě podezřelé ženy (48,44) v srpnu v centru města pod záminkou sexu odešly s poškozeným(26) k Mariánské skále, kde ho jedna z nich ve chvíli nepozornosti okradla o peněženku. Následně se obě ženy daly na útěk. Ovšem neočekávaly, že muž se tak rychle vzpamatuje, ten je doběhl a jednu z nich chytil. V ten okamžik dostal pěstí do obličeje a ženy po odhození peněženky utekly. V peněžence už ovšem chyběla finanční hotovost. Díky popisu se policistům podařilo pachatelky vypátrat a za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do areálu firmy
Trmičtí policisté pátrají po pachatelích, kteří se v průběhu víkendu vloupali do areálu společnosti, ze kterého následně odcizili různé věci, které se dají všemožným způsobem zpeněžit, ale převážně kov (elektroinstalaci na traktoru, plechy, štěpkovač za traktor, manipulační vozík, stavební dlaždice, dva křovinořezy, vrtačku atd.). Následně se podařilo s majitelem společnosti některé z těchto odcizených věcí nalézt v blízkých místních sběrných surovinách. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 126 tisíc korun.

Zloděj vytrhal kabeláž
Dosud neznámý pachatel se v obci Neznabohy vloupal do objektu budovy školícího střediska, kde následně ze zdi vytrhal kabely. Svým jednáním způsobil škodu kolem 35 tisíc korun.

Z balkónu zmizelo oblečení
Dosud neznámý zloděj v ranních hodinách v ulici Jizerská po odšroubování šroubů petlice vnikl na balkón v mezipatře domu, ze kterého následně odcizil pánskou košili a z botníky sportovní boty. Majitelce tak byla způsobena škoda kolem 2 tisíc korun.

pro. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13.10.2011
 

vytisknout  e-mailem