Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Náboje v hrnci

CHOMUTOV - Pozůstatky války našel muž v lese, Auto nevrátil, Prstýnky a peníze..... 

Náboje v hrnci
Muž z Chomutova oznámil na místní oddělení policie, že v lesním prostoru poblíž obce Místo nalezl silně zkorodovaný černý kovový hrnec s náboji. Hlídka místo nálezu zajistila a náboje převezla na služebnu. Po bližším ohledání policisté zjistili, že se jedná o cca padesát kusů silně zrezivělých nábojů patrně do lehkého kulometu, pocházející z období druhé světové války. Věc konzultovali s pracovníkem pyrotechnické služby.Náboje v hrnci.mp3

Auto nevrátil
Z neoprávněného užívání cizí věci je podezřelý 22letý muž z Bohušovic nad Ohří. Od muž z Chomutova si zapůjčil po předchozí ústní domluvě osobní motorové vozidlo Ford Escort s tím, že ho v pořádku vrátí. To se však v dohodnuté době nestalo a muž se od té doby neozval. Po vozidle bylo vyhlášeno pátrání, škodu majitel stanovil na 10 tisíc korun. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

Prstýnky a peníze
36letý muž z Benešova vnikl pod záminkou odečtu hodnot z měřidel tepla do bytu poškozené v Jirkovské ulici. V nestřeženém okamžiku sebral 78leté ženě peníze z peněženky a dva zlaté prsteny. Škoda se v tomto případě vyšplhala na téměř 8 tisíc korun. Obvinění z krádeže si muž převzal ve vazební věznici v Litoměřicích, kde se v současné době nachází z důvodů spáchání jiné trestné činnosti. Prstýnky a peníze.mp3

Okradli spícího
O věci za téměř 87 tisíc korun přišel cizinec, který přijel do okresního města na návštěvu. Ubytoval se v místním kempu a v noci si ustlal v autě. Zapomněl se však řádně uzamknout a této skutečnosti využil neznámý zloděj. Z auta sebral cestovní kufr s oblečením, značkové boty, pánské hodinky, prsten, navigaci a další věci. Okradený se následně obrátil na místní oddělení policie a vše ohlásil.

Dva do sklepa
Dva muži ve věku 33 a 44 let vnikli do sklepních prostor domu v obci Zelená. Z jedné z kójí odcizili čtyři kusy hliníkových kol včetně pneumatik. Majiteli vznikla škoda ve výši 43 tisíc korun. Oběma bylo sděleno podezření z krádeže a porušování domovní svobody, vyšetřování nadále pokračuje.

Rum a cigarety
Vniknutí do karavanu vyšetřují policisté z Jirkova. Kdosi vnikl na pozemek kempu na Červeném Hrádku a ze stanového přístřešku u karavanu sebral tablet, lahev rumu a několik krabiček cigaret. Poškozený vyčíslil škodu na 6 tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

9. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem