Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Naboural a ujel

Tábor – Sezimovo Ústí – Hledáme viníka i svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Obracíme se na média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo v době od jedenácté hodiny večerní pondělí dne 16. ledna do půl osmé hodiny ranní následujícího úterý dne 17. ledna 2017 na místní komunikaci, která vyúsťuje v blízkosti prodejny potravin (místně zvané U Šestáka) na Průmyslovou ulici v Sezimově Ústí II. S největší pravděpodobností jízdou dosud neustanoveného vozidla došlo k poškození zde zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Renault Thalia, červené barvy. Neznámý řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa střetu odjel.

Vyzýváme tímto řidiče tohoto neustanoveného vozidla, aby se spojil s policisty táborského dopravního inspektorátu a podal k události vysvětlení. Učinit tak může nejlépe po předchozí domluvě na telefonní lince 974 238 250 (111) na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Stejně tak žádáme každého, kdo by mohl k uvedené události, případně k identifikaci neznámého vozidla či k ustanovení totožnosti jeho řidiče, přispět jakoukoliv důvodnou informací, zejména pak žádáme o svědectví řidiče červené Škody Octavie, který na této komunikaci rovněž parkoval, aby své poznatky předal policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

18. ledna 2017

 

vytisknout  e-mailem