Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Naboural do ostrůvku

MOST - Nezvládl řízení; Měl spadeno na hliník; Zmizely europalety 

Policejní komisař mostecké policie obvinil z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 35 letého muže z Moravy. Ten jako řidič osobního vozidla tovární značky Škoda řídil v Mostě své vozidlo pod vlivem alkoholu. Nezvládl řízení a narazil v centru města do vyvýšeného ostrůvku. Ke zranění osob nedošlo. Řidič se po dechové zkoušce, která byla pozitivní, podrobil i lékařskému vyšetření a odběru krve. V té bylo zjištěno přes 2 g/kg alkoholu. Stíhání obviněného je vedeno mosteckou policií na svobodě. Řidiči teď hrozí až tříletý trest.

Hodily se i palety
Škodu za dvacet tisíc korun zanechal zloděj jedné zahraniční firmě. V jednom mosteckém supermarketu lapka tento měsíc odcizil několik desítek kusů dřevěných europalet. Do objektu se vloupal zřejmě v nočních hodinách. Případem trestného činu krádeže vloupáním se nyní zabývají mostečtí policisté.

Hliník zůstal firmě
Z trestného činu krádeže obvinil policejní komisař 28 letého muže z Mostu. Ten měl v Záluží u jedné firmy přelézt dvoumetrový plot a poté se pokusil v objektu odcizit hliníkový odpad o váze několika desítek kilogramů. Při krádeži ho přistihli pracovníci ostrahy a ti muže předali policii. Lup v hodnotě téměř dvou tisíc korun zůstal na místě. Obviněný je stíhán na svobodě.

vytisknout  e-mailem