Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nabourali auta a ujeli

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Dopravní policisté řeší tři nehody, od nichž ujeli viníci. 

Policisté od včerejšího dne 9. února řeší tři dopravní nehody, jejichž viník z místa ujel. K první nehodě došlo krátce po jedné hodině ráno u Veletin. Dvacetiletý řidič Renaultu jel od Uherského Brodu. Když projížděl pravotočivou zatáčkou, v protisměru ho ohrozil prozatím nezjištěný řidič, který předjížděl nákladní auto. Mladý řidič, aby zabránil střetu, strhl řízení, čímž se dostal na mokré silnici do smyku a vyjel mimo ni. Tam narazil do keřů. Předjíždějící řidič, který ho ohrozil, z místa ujel. Mladík utrpěl lehké zranění. Škoda na autě je předběžně odhadnuta na čtyřicet tisíc korun.

V půl čtvrté odpoledne vyjížděli dopravní policisté do Uherského Brodu do ulice Soukenická. Devětadvacetiletý muž si zaparkoval před dům dodávku. Tu mu ale nějaký nepozorný řidič naboural. K nehodě mělo dojít během patnácti minut před druhou hodinou. Škoda na dodávce je patnáct tisíc korun.

K té samé situaci došlo v Traplicích. Nehoda se stala navečer kolem šesté hodiny. Ve vjezdu rodinného domu stálo Mitsubishi. Prozatím neznámý řidič nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou a vyjel vpravo mimo silnici, kde naboural do zaparkovaného auta. V tomto případě vznikla majiteli desetitisícová škoda.

Všechny tři nehody jsou nadále v šetření. Viníkům v případě dopadení hrozí pokuta až do pěti tisíc korun včetně přičtení sedmi “trestných“ bodů.

Pokud by měl někdo jakékoliv informace týkající se některé z uvedených nehod, ať je sdělí na telefon: 974 678 254 případně na tísňovou linku 158.

10. února 2015, por. Bc. Milena Šabatová


 

vytisknout  e-mailem