Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nadával a vyhrožoval mladému páru

MOST - A ukázal jim kuchyňský nůž, který měl v kapse bundy; U nádraží někdo zapálil tři kontejnery; Motocyklista skončil v příkopu.  

Motocyklista skončil v příkopu

Dopravní policie vyjížděla o víkendu v neděli k dopravní nehodě, která se stala na silnici mezi obcemi Fláje a Klíny. Řidič motocyklu zde v odpoledních hodinách v levotočivé zatáčce vyjel vpravo mimo komunikaci a havaroval v silničním příkopu. Z místa dopravní nehody byl motocyklista převezen k lékařskému ošetření se zraněním nohy. Dechová zkouška na alkohol byla u muže negativní. Hmotná škoda na motocyklu nevznikla.

 

Hlídka policistů muže přistihla poblíž místa činu

Policisté litvínovského obvodního oddělení přistihli podezřelého, který se vloupal do auta, díky upozornění občanů. Muž ve věku 25 let z Litvínova měl vniknout u zimního stadionu do zaparkovaného vozidla tovární značky VW. Uvnitř auta zpřeházel věci, ale nic neodcizil. Zřejmě ho někdo vyrušil, nebo se mu nic nehodilo. Hlídka policistů ho dostihla poblíž místa činu. Pokusu krádeže se dopustil i přesto, že byl letos dvakrát odsouzen pro obdobný delikt. Poškozenému motoristovi vznikla škoda ve výši 2 000 korun. Obvinění z pokusu krádeže si muž převzal ve vazební věznici, kde je v současné době pro jinou věc. 

 

Mladému páru nadával a vyhrožoval, v kapse měl kuchyňský nůž

Z přečinu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování obvinila litvínovská policie 35letého muže z Mostu. Ten měl na zastávce tramvaje v centru města Litvínova oslovit mladou dvojici, které sprostě nadával a vyhrožoval. Že výhrůžky myslí vážně, ukázal jim kuchyňský nůž, který měl ve vnitřní kapse své bundy. Mladý pár raději z místa odešel. Policisté a strážníci následně propátrávali město a podezřelého muže objevili. Muž je stíhán na svobodě. Inspektor do vyšetřování přibral znalce z oboru zdravotnictví, odvětví psychiatrie ke zkoumání duševního stavu obviněného. Policisté u zadrženého provedli test na zjištění, zda muž není ovlivněn návykovou látkou. Test ukázal na metamfetamin. 

 

U nádraží shořely tři plastové kontejnery

Neznámý žhář se činil u mosteckého nádraží o víkendu. Časně ráno policii oznámili pracovníci drah, že vedle nádražní budovy hoří nádoby na odpadky. Přivolaní hasiči požár lokalizovali, kontejnery byly zcela ohněm zničeny. Poškozená firma vyčíslila hmotnou škodu na částku 12 000 korun. Případem poškození cizí věci se nyní zabývají policisté z obvodního oddělení v Mostě.

 

Lapka si vyhlédl zaparkovaný vůz pod Jezeřím

Policie v Hamru šetří případ krádeže vloupáním do motorového vozidla, ke kterému došlo o víkendu na parkovišti pod zámkem Jezeří. Vůz tam zaparkoval mladý pár ze sousedního okresu, který se šel projít k zámku. Poškozený motorista následně zjistil, že mu do auta někdo vnikl a odcizil ze zavazadlového prostoru drobnosti v hodnotě 400 korun.

 

 

nprap. Ludmila Světláková

Most 8. prosince 2015

 

 

vytisknout  e-mailem