Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nadávala prodavačkám

CHOMUTOV - Při návštěvě marketu slovně napadla i pokladní, Vnikl do chaty, Věci prodal do zastavárny..... 

Nadávala prodavačkám
41letá žena z Obrnic přišla do marketu v Klášterci nad Ohří. Na místě se nechovala vhodně, nevybíravými způsoby napadala slovně prodavačky a pokladní. Jejímu jednání byli přítomni i ostatní nakupující v marketu. Žena je podezřelá z trestných činů výtržnictví a hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob. V případě odsouzení může skončit až na dva roky ve vězení. Případ nadále vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.

Vnikl do chaty
Chomutovští kriminalisté objasnili vniknutí do rekreační chaty v obci Kalek Načetín. Majitel se obrátil na policii v Jirkově na začátku března letošního roku a uvedl, že našel rozbité okno u chaty. Muži zákona zjistili, že uvedený skutek má na svědomí 36letý muž z Jirkova. Do chaty vlezl, prostory prohledal, ale nic neodcizil.

Věci prodal do zastavárny
Z krádeže a pokusu krádeže je podezřelý teprve 16letý mladík z Jirkova. Ve společně obývaném bytě, kde žije s matkou, sebral mobilní telefon a dva notebooky. Věci obratem ruky zastavil v různých zastavárnách. O několik dní později chtěl ještě sebrat z ložnice monitor k počítači, byl však přistižen druhem matky a tak krádež nedokončil. Případ nadále vyšetřují jirkovští policisté. Věci prodal do zastavárny.mp3

Z auta zmizelo nářadí
Škodu za téměř 104 tisíc korun způsobil svým jednáním neznámý pachatel společnosti, která vlastní Citroen Jumper. Auto zůstalo zaparkované na parkovišti v ulici Za Korkem v Klášterci nad Ohří. Kdosi vnikl dovnitř a ze zavazadlového prostoru odcizil bourací kladivo a několik kusů utahováků v plastových obalech. Po pachateli krádeže pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Nestará se o děti
41letá žena z Mostu je podezřelá z ohrožení výchovy dítěte. Od měsíce září letošního roku si neplní povinnosti plynoucí z rodičovské zodpovědnosti tím, že umožnila svým dvěma nezletilým dětem vést zahálčivý život. Děti řádně neposílá do školy. Policisté zjistili, že za obdobné jednání žena stála před soudem v Mostě již v roce 2011. V případě odsouzení může skončit tentokrát až na pět let ve vězení. Nestará se o děti.mp3

Vnikli do domu
Dva muži z Klášterce nad Ohří ve věku 28 a 31 let vnikli do neobydleného domu v ulici Chomutovská. Na místě demontovali pět kusů plechových dvojitých radiátorů s hlavicemi termoregulace. Majitelce vznikla škoda ve výši 5 tisíc korun. Oba byli zakrátko zadrženi, jsou podezřelí z krádeže.

Doklady má majitelka zpět
Žena z okresního města včera procházela ulici Blatenskou. Neznámý pachatel k ní přistoupil a než se stačila vzpamatovat, strhl jí z ramene kabelku a ihned z místa utekl. Kromě osobních dokladů přišla žena o peněženku s hotovostí, mobilní telefon, deštník, kosmetiku a další věci. Celkovou škodu vyčíslila na 7600 korun. Část odcizených věcí – doklady, byly následně nalezeny a předány majitelce. Po pachateli nyní pátrají hlídky chomutovských policistů.

26. listopadu 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem