Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nadílku si obstaral sám

LITOMĚŘICE – V obchodě ukradl bižuterii a cigarety  


 

Nadílku si zajistil sám
O svátcích nezahálel neznámý pobuda, který se vloupal do prodejny v Polepech. Svátky klidu a míru si oslavil po svém. V obchodě odcizil cigarety, krabice s prstýnky, náušnicemi a hodinkami. Na místě nenechal ležet ani krabici se žvýkačkami. Pachatel čelí podezření z přečinu krádeže a hrozí mu až dvouletý pobyt ve vězení.
 

Auto užil neoprávněně a ještě se vyboural
Na Štědrý den bez vědomí majitelky automobilu usedl mladík za volant a při jízdě u Litochovic havaroval. Při nehodě na automobilu způsobil 70 000 škodu a policisté mu při dechové zkoušce naměřili 0,28 promile. Štědrý večer nezkazil pouze sobě, ale i majitelce osobního automobilu, který si bez dovolení vypůjčil.
 

V klubu přišla o kabelku
V časných ranních hodinách 1. svátku vánočního přišla mladá žena o svoji kabelku v litoměřickém klubu Zanzibar. Když odešla návštěvnice klubu na toalety, lapka využil příležitosti a sebral z barové židle její kabelku s doklady, platební kartou, klíči, mobilním telefonem a peněženkou. Mladá dívka během několika minut přišla o osobní věci v celkové hodnotě téměř 3 000 Kč. Když se k barové židli vrátila, lapka i s kabelkou byl tentam.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 27. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem