Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nadýchali

CHOMUTOV - Z diskotéky bez peněženky, Zničená garáž.... 

Nadýchali
Trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky vyšetřují chomutovští a klášterští policisté. Kláštereckým náměstím projížděl s vozidlem Audi A5 38letý muž z Mostu. Provedená dechová zkouška odhalila, že před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 1,74 a 1,72 promile. Obdobně dopadl muž z okresního města, kterého kontrolovali muži zákona na Palackého ulici ve vozidle Fiat Marea Weekwend. Tentokrát řidič nadýchal 1,52 a 1,57 promile. Oběma mužům hrozí v případě odsouzení až roční pobyt za mřížemi.
 
Z diskotéky bez peněženky
Muž z Chomutova navštívil v pátek večer diskotéku v centru města. Jak poškozený uvedl, během večera mu kdosi z bundy v šatně vytáhl pánskou koženou peněženku s osobními doklady a hotovostí. Škodu vyčíslil na necelé 3 tisíce korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Zničená garáž
Majitelka garáže ve Vrchlického ulici oznámila poškození. V nepoužívaném a nezajištěném objektu kdosi rozbil v přesně nezjištěné době skleněné cihly, dovnitř navezl stavení suť, zdi postříkal zelenou barvou a zmizela i plechová vrata. Celková škoda se vyšplhala na 15500 korun. Případ poškození cizí věci vyšetřují policisté z Vejprt.
 
Pil, jel, boural
Jízdu s vozidlem VW Passat nezvládl při projíždění Vilémovem teprve 21letý mladík z Klášterce nad Ohří. Při průjezdu zatáčky nepřizpůsobil pravděpodobně rychlost jízdy povaze komunikace, vyjel mimo vozovku a narazil do pařezu a dvou stromů. Na místě spolujezdce jel 23letý mladík, který naštěstí nebyl zraněn. Řidiče však záchranka převezla na ošetření do nemocnice. Provedená dechová zkouška byla u řidiče pozitivní, nadýchal 1,91 a 1,77 promile. Okolnosti nehody nadále vyšetřují dopravní policisté.
 
Dva na jednoho
Dva muži ve věku 60 a 30 let se přišli pobavit do baru v Klášterci nad Ohří. Na místě se pohádali s dalším hostem a došlo i na rány pěstí. 53letý poškozený utrpěl zranění, která si vyžádají návštěvu u stomatologa. Co incident vyprovokovalo, vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení, na násilníky čeká obvinění z výtržnictví. Soudce je může za uvedené jednání poslat až na dva roky do vězení.   
 
11. února 2014
nprap. Marie Pivková   
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
tlf. 974 433 207
 
 

vytisknout  e-mailem