Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nafta stále láká zloděje

LOUNY - Palivo odcizili z odstavených kombajnů. 

Zloději nafty si nedali pokoj ani v prvních dnech nového roku. Včera policisté vyjížděli do jednoho zemědělského areálu na Žatecku, kde zloději přestříhali plot a po překonání dalších překážek vnikli do haly. Zde si vyhlédli odstavené kombajny, z nichž odčerpali celkem 200 litrů motorové nafty v hodnotě 6 800 Kč. Další škodu napáchali poškozením zařízení či hadiček od palivových nádrží, tudíž se vyšplhala až na 8 600 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli-ích pátrají.

Lákaly i kabely

Zloději nezaháleli ani v Postoloprtech. V minulých dnech vnikli na neoplocený pozemek jedné firmy a odtud odcizili hliníkové pláty střechy ze sběrného koše a dále si z třídičky odpadů odnesli kabely od elektroinstalace. Svým počínáním tak způsobili škodu za 55 000 Kč. Ve věci již policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Vykradená chata

Nepříjemné překvapení čekalo na majitele rekreační chaty v oblasti Bosna u Chlumčan. Když včera přijel ke svému letnímu příbytku, zjistil, že jej navštívil nezvaný host. Násilným způsobem vnikl dovnitř a odcizil zahradní techniku, různé nářadí, el. spotřebiče, kabely a další věci. Způsobenou škodu vyčíslil majitel na cca 15 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 7. ledna 2014

 

 

vytisknout  e-mailem