Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Najdeme společně pohřešovanou dívku?

Již několik dní postrádá maminka svou patnáctiletou dceru. Tušíte, kde může dívka být? 

Kriminalistům třetího policejního obvodu oznámila maminka pohřešování své mladistvé dcery. Tu viděla naposledy čtyřiadvacátého dubna, a prostřednictvím sms zpráv s ní byla v kontaktu ještě prvního května. Od té doby maminka vůbec netuší, kde její dcera je. Prošetřováním kriminalisté zjistili, že by se dívenka mohla pohybovat v oblasti Prahy 8 a 9, kde má značné množství kamarádů.
 
Jako reálný důvod dívenčina zmizení s největší pravděpodobností je, že měla počátkem května nastoupit do diagnostického ústavu, což údajně striktně odmítala.
 
Hledaná slečna by neměla být v přímém ohrožení života, neboť není nijak vážně nemocná, a ani neužívá žádné léky, jejichž absence by mohla vyvolat jakýkoliv kritický stav. Navíc to není dle maminky poprvé, kdy dívka buď nepřišla přes noc domů, nebo z domova utekla.
 
Kriminalistům se provedeným pátráním doposud nepodařilo dívku najít. Z toho důvodu se nyní obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Prosí každého, kdo by znal momentální místo pobytu, nebo pohybu pohřešované, aby tuto informaci předal policistům buď prostřednictvím linky tísňového volání 158, nebo na kterékoliv policejní služebně.
 
Por. Mgr. Tomáš Hulan 5. 5. 2015

vytisknout  e-mailem