Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nájezdy na obchody

Příbramské obchody neustále lákají zlodějíčky.  

     Minulý týden kradl 29letý muž v potravinách v Březnici tvrdý alkohol a několik dnů předtím dva nenechavci zcizili v prodejně s koženým zbožím v Dlouhé ulici v Příbrami bundy za 35 tisíc korun. Jeden z nich byl dokonce ještě v podmínce.
     Další pachatel zaúřadoval v pondělí dopoledne v obchodním domě Penny v Seifertově ulici. Odcizené zboží dotyčný ukryl pod bundou a pronesl ho bez zaplacení pokladnami. Jeho chování si všimli pracovníci ostrahy marketu a 35letého muže zastavili. Ten se ale jen tak nedal, úderem zadní části hlavy způsobil jednomu z nich poranění nosu a následně oba pokousal na rukách. Svým jednáním se dopustil přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví.
     Ani včera nebyl v příbramských obchodech klid. 25letý muž přišel v dopoledních hodinách do potravin v Pražské ulici a vzal 20 paštikových konzerv. I zde jej lapla ostraha. Večer ve svém řádění pokračoval. Tentokrát si zašel pro sedm tuňákových konzerv do obchodního domu Albert v Nádražní ulici. „Hladový“ zloděj je podezřelý z přečinu krádeže, za který mu hrozí v případě odsouzení až dva roky za mřížemi.

10. dubna 2013, por. Bc. Monika Schindlová, DiS.

vytisknout  e-mailem