Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Náklaďák poškodil signalizační zařízení

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky nedělní nehody. 

Dopravní policisté prošetřují událost, která se stala v době od 3. do 16. července 2020 na železničním přejezdu v Rohatci Kolonii. Na přejezdu došlo k poškození výstražníku světelného signalizačního zařízení umístěného vpravo vedle komunikace (viz foto). Neznámý řidič nákladního vozidla pravděpodobně při couvání podél okraje komunikace narazil do horní části výstražníku, který částečně vyvrátil. Nárazem došlo k jeho poškození. Neznámý řidič, aniž by poškození výstražníku oznámil, tak z místa nehody odjel.

Dále policisté pátrají po neznámém řidiči, která v neděli 19. července 2020 v čase od 12:05 do 12:15 hodin v Hodoníně poškodil jiné vozidlo. V ulici Tyršova na parkovišti s podélným stáním vedle Sokolovny narazil tažným zařízením do zaparkovaného vozidla VW Passat. Aniž by na sebe neznámý řidič zanechal kontakt, tak z místa nehody odjel

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 21. 7. 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem