Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nakupovali bez zaplacení

LITOMĚŘICE – Krádeže a vloupání do chalupy 

Krádeže v prodejnách
V pondělí policisté zaznamenali hned dvě krádeže zboží v prodejnách v Lovosicích.
Do LIDLU si přišel „nakoupit“ 40letý muž, který si vybral čokolády, salám a alkohol za 800 korun, ale platit se mu nechtělo. Při odchodu z prodejny byl zadržen ostrahou a předán policistům.
K další krádeži vyjížděli policisté do PENNY, kde si 21letý mladíček schoval dvě balení kuřecích řízků pod bundu. Při odchodu z prodejny byl také zadržen ostrahou a předán policistům. Tento muž byl již za obdobný skutek souzen, a proto mu hrozí, že si trest odpyká za mřížemi.
 

Vloupání do chalupy
V pondělí v dopoledních hodinách se vloupal neznámý pachatel do chalupy v Dolánkách. Rozbil skleněnou výplň okna na schodišti, chalupu prohledal a odcizil nářadí, pistoli, mobilní telefon a čelové svítilny. Majiteli tak způsobil škodu za 3 tisíce korun. Policie pátrá po pachateli, který je podezřelý z trestného činu Krádeže vloupáním a Porušování domovní svobody.
 

Lupu si neužila
29letá žena odcizila v neděli ve výrobním podniku v Lovosicích přenosný DVD přehrávač s obrazovkou v hodnotě 4 tisíce korun. Svého lupu si moc neužila, neboť ještě týž den byla zadržena na nádraží ČD, kde čekala na vlak. Z nádraží jí policisté odvezli rovnou na služebnu, kde musela vysvětlovat, jak k odcizenému přehrávači přišla.
 

vytisknout  e-mailem