Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nález mrtvého muže v liberecké přehradě

LIBEREC - Dnes dopoledne našla náhodná svědkyně na hladině liberecké přehrady mrtvého muže. Případem se zabývá služba kriminální policie a vyšetřování, která zjišťuje okolnosti události.  

V úterý tři minuty po desáté hodině dopoledne přijal operační důstojník oznámení od Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje o nálezu mrtvého muže neznámé totožnosti v liberecké přehradě.

Na místě pracoval policejní výjezd, který vše zadokumentoval a provedl ohledání okolí přehrady. Na břehu nebyly nalezeny žádné svršky či doklady. Kriminalisté proto prováděli intenzívní šetření ke zjištění totožnosti muže. V tuto chvíli máme potvrzeno, že se jedná o 60ti letého Liberečana. Lékař na místě provedl prvotní ohledání těla a nezjistil žádná viditelná zranění, která by muži způsobila jiná osoba. Konkrétní příčinu smrti osvětlí až soudní pitva, kterou policejní komisař nařídil. V současné době provádí služba kriminální policie a vyšetřování šetření, která by měla objasnit okolnosti, které předcházely úmrtí muže.

 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
mluvčí KŘP Libereckého kraje
25. 6. 2013

vytisknout  e-mailem