Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Nález mrtvoly nezjištěné totožnosti

PLZEŇ - Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. 

Plzeňští kriminalisté pátrají po totožnosti zemřelého muže, který byl dne 28. dubna 2022 nalezen v zahradě zarostlé křovím a ostružiním neobývaného rodinného domu v Republikánské ulici v Plzni. Při ohledání místa nebyly zjištěny žádné doklady, které by určovaly totožnost mrtvého. Ačkoliv na místě nebyly na těle předběžně nalezeny známky násilí, byla z důvodu zjištění příčiny úmrtí a zjištění totožnosti zemřelého nařízena soudní pitva.

Popis zemřelého: jednalo se o muže zdánlivého stáří 55 – 65 let, štíhlé postavy, výšky cca 165 cm, měl krátce střižené prošedivělé vlasy s čelní pleší a prošedivělé vousy. Nalezený byl oblečen do černých tepláků s nápisem NEWSPORTS (nápis umístěn na levé nohavici), červeného trika s krátkým rukávem, neměl ponožky ani obuv a poblíž zemřelého ležela červená zimní bunda značky NF COLLECTION.

Markanty u zemřelého: na sobě měl plenkové kalhotky pro dospělé (místo spodního prádla) a markantní tetování v podobě různých symbolů a obrázků po těle (záda - neidentifikované dvě kresby, levé rameno - lopatka, levá ruka, pravé rameno - lopatka, levá noha). V současné době policisté nadále provádějí úkony směřující zejména k identifikaci mrtvého.

Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění zemřelého, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

                                                                                                           

nprap. Veronika Hokrová
6. května 2022

Odkazy do noveho okna

tetování na levé noze

tetování na levé noze 

Detailní náhled

tetování na levé ruce

tetování na levé ruce 

Detailní náhled

tetování na levém rameni

tetování na levém rameni 

Detailní náhled

tetování na pravém rameni

tetování na pravém rameni 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem