Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nález munice

LOUNY - Byla nalezena v objektu bývalých kasáren v Podbořanech 

V úterý dopoledne vyjížděli policisté do areálu bývalých kasáren v Podbořanech, odkud byl nahlášen nález předmětu připomínajícího munici. Byl objeven při výkopových pracích, které se tam v současné době provádějí. Místo nálezu policisté zajistili a přivolali pyrotechnika z Krajského ředitelství Policie České republiky Ústí nad Labem, který určil, že se jedná o protitankovou cvičnou minu bez rozbušky a odvezl ji k likvidaci. Ke zranění osob ani škodě na majetku nedošlo.

V Měcholupech vykradli prodejnu

Z pondělí na úterý se vloupal do prodejny potravin v Měcholupech dosud nezjištěný pachatel. Odcizil hlavně cigarety, tabák, sýry, salámy, alkohol, ale i holící strojky a stravenky. Celková škoda, kterou svým počínáním způsobil, byla odhadnuta na téměř 50 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Z herny zmizely peníze

Policisté pátrají po pachateli, který v úterý odpoledne odcizil z jedné herny v Žatci peníze. Využil nestřeženého okamžiku, kdy se obsluha baru na krátký okamžik vzdálila a z neuzamčené zásuvky, kde byla odložená kasírtaška, odcizil finanční hotovost ve výši několika tisíc korun. Poté v rychlosti hernu opustil. Policisté nyní po pachateli pátrají, věc šetří jako trestný čin krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 18. dubna 2012  

 

vytisknout  e-mailem