Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nález munice

CHOMUTOV - Pyrotechnik odvezl věci k likvidaci, Výtržnost na ulici, Oba porušili zákaz..... 

Nález munice
Na policejní stanici v Radonicích přijali oznámení o nálezu munice v obci Veliká Ves. Při úpravách veřejného pozemku našli pracovníci munici. Celkem pět kusů patron, jeden ruční granát, jeden kus muničního zapalovače a jeden kus neznámého předmětu připomínající munici prohlédl policejní pyrotechnik. K nálezu se vyjádřil, že se jedná o nefunkční výbušniny a věci si odvezl k likvidaci. Ke zranění osob ani ke škodě nedošlo.  
Nález munice.mp3
 
Výtržnost na ulici
Jirkovští policisté vyšetřují jednání 28letého muže. V Nerudově ulici poškodil zaparkovaného peugeota tím, že kopem promáčkl přední dveře a rozbil výplň okna. V ulici Boženy Němcové ulomil u zaparkovaného opela zpětné zrcátko. Aby toho nebylo málo, tak se vysvlékl z trička a mikiny a věci odhodil na vozovku. Po uvedeném jednání, kdy za sebou zanechal škodu za téměř 10 tisíc korun, odešel domů. Tam byl následně zadržen policisty. Z jeho jednání bylo patrné, že je pod vlivem alkoholu, snažil se napadnout zakročující policisty. Nyní se bude zodpovídat hned z několika trestných činů – poškození cizí věci, výtržnictví a násilí proti úřední osobě.   
Výtržnost na ulici.mp3
 
Oba porušili zákaz
Stejné obvinění – maření výkonu úředního rozhodnutí, čeká na dva muže ve věku 24 let z Chomutova a 21 let ze Žatce. První jel po sídlišti Zahradní a kontrola prokázala, že má platné zákazy řízení všech motorových vozidel. Zákazy vydal Magistrát Most a Okresní soud Chomutov. Druhý muž byl kontrolován policejní hlídkou ve Vinohradské ulici. Jemu vyslovil zákaz řízení Okresní soud Louny a skončí až v listopadu letošního roku. Oba muži museli svoji jízdu končit, soudce je může za uvedené jednání poslat až na tři roky do vězení.
 
Hračky i oblečení
Policisté v Klášterci nad Ohří pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do domu v Lipové ulici. Dostal se až do mezipatra a vnikl na balkon. Majitelka uvedla, že zmizel dětský kočárek pro panenky a tři dětské mikiny. Celkovou škodu upřesnila na 650 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.
 
Nadával a rozdával rány
Chomutovští policisté zasahovali na Kadaňské ulici. Na chodníku před domem napadl 19letý mladík ženu. Srazil ji na zem a rány provázely nadávky. Poškozením věcí vznikla ženě škoda za 2 tisíce korun. Provedená dechová zkouška u násilníka potvrdila, že se před napadením posiloval alkoholem. Nadýchal 0,71  
promile. Muž byl zadržen, je podezřelý z výtržnictví. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování.
Nadával a rozdával rány.mp3
 
23.dubna 2014  
nprap. Marie Pivková   
tisková mluvčí PIS Chomutov
tlf.974 433 207   
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
 
 

vytisknout  e-mailem