Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nález munice

ÚSTÍ NAD LABEM - Munice byla na místě odpálena. 

Při hledání válečné munice se včera dopoledne zadařilo šestatřicetiletému muži. Při jeho pátrání, v obci Krásný les na louce za penzionem Napoleon, nalezl zkorodovanou munici. Jednalo se o jeden kus Pancerfaust ráže 150 milimetrů pocházející z II. světové války.  
 
Munice byla na místě zlikvidována odpálením, a to přítomným výjezdem pyrotechnické služby. Na místě nedošlo ke zranění osob či škodě na majetku.
 
 
 
Zloděj odnesl dětem část stavebnice 
V úterý v noci zloděj okradl o hračky děti z mateřské školky v ulici Malátova. Do budovy se pachatel dostal rozbitím okna, následně poškodil nezjištěným předmětem výplň u dvou kusů uzamčených bílých pokojových dveří a to tak, že u jedněch dveří způsobil ve výplni otvor o velikosti 30 cm x 20 cm a u druhých 15 cm x 20 cm. Zloděj si ze všech hraček vybral část stavebnice LEGO v celkové hodnotě 2 tisíce korun. Ještě než opustil prostor školky, vypáčil na budově plechová dvířka telefonní přípojky a vytrhl z ní dráty.
Celková škoda byla vyčíslena na 9 tisíc korun.
 
Krádež kabelů 
Včera ráno našel řidič vypáčen svěřený osobní vůz, který nechal přes noc zaparkován v ulici Jateční před budovou penzionu. Zloděj vypáčil zadní zámek dveří vozu a odnesl si jeden kus prodlužovacího kabelu v délce 50 metrů s cívkou, jeden kus prodlužovacího kabelu v délce 25 metrů, jeden kus prodlužovacího kabelu v délce 50 metrů a kompresor.
Škoda vzniklá provozovateli byla vyčíslena na 38 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 14.11.2013
nprap. .Valerie Bartošová
 

vytisknout  e-mailem