Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nález munice a atd.

KARLOVARSKÝ KRAJ - Několik případů z kraje 

Krádež
Ostrovští policisté zahájili v únoru úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, kterého se měl dopustit neznámý pachatel. Ten měl vniknout na oplocený pozemek areálu firmy v Krušnohorské ulici. Zde měl odcizit nalezené pánské oblečení a elektrické pracovní nářadí. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující sedm tisíc korun. Během vyšetřování policisté vypátrali sedmatřicetiletého muže, který měl vloupání provést. Podezřelý muž se v současné době nachází ve věznici, kde vykonává trest odnětí svobody.
 
Dnešního dne zahájili Karlovarští policisté úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže, ze kterého je podezřelá devětadvacetiletá žena. Ta měla v bufetu v areálu Karlovarské krajské nemocnice odcizit ze stojanu s časopisy v hodnotě přesahující pět set korun. Krádeže se měla dopustit i přes to, že byla za obdobný skutek potrestána trestním příkazem Okresního soudu Karlovy Vary.
 
Dopravní nehody
Dne 24. července 2012 kolem 20té hodiny řídil třicetiletý muž osobní automobil Škoda Octavia Combi, v Ostrově po parkovišti u plaveckého bazénu. Zde nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla technickému stavu vozidla a svým řidičským schopnostem, uvedl vozidlo do smyku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do oplocení soukromého pozemku u domu. Při nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění, dechová zkouška u řidiče, byla negativní.
 
K další nehodě došlo v Chebu na ulici Družstevní. Osmačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla Avia si řádně nezajistit vozidlo proti pohybu. To se mělo rozjet, směrem k přehradě Skalka, kde narazilo do stromu. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 300 tisíc korun.
 
Nález munice
Chebští policisté přijali oznámení od dvaapadesátiletého muže o nálezu podezřelého předmětu v lokalitě Pobřežní v korytě řeky Ohře s tím, že se asi jedná o starou munici. Policisté z Obvodního oddělení Cheb - město okamžitě na místě zajistili okolí a vyžádaly si příjezd pyrotechnika u oddělení Expozitura Teplice.  Ten na místě zjistil, že se jedná o starou vojenskou munici z období II. Světové války a to bojovou hlavici - pancéřová pěst. Munice byla zajištěna pyrotechnikem a následně odvezena ke zneškodnění.
 
por. Ing. Pavel Valenta
25.07.2012

vytisknout  e-mailem