Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nalezl jen svítilnu

LITOMĚŘICE – Nepovedený lup; Okradena před domem; Sběrač kovů navštívil čističku 

V období minulého týdne se vloupal neznámý pachatel do zahradní chatky u Hoštky v chatové oblasti Labské vinice. Rozstříhal oplocení pozemku a po vypáčení dveří vnikl do chaty. Uvnitř chaty nalezl jen svítilnu v hodnotě 100 korun. Vloupáním způsobil škodu 700 korun. Policisté po pachateli krádeže pátrají.
 

Okradena před domem
V neděli okolo 3 hodiny ranní okradl v Litoměřicích před domem neznámý pachatel 22letou ženu. Přistoupil k ní zezadu a z ramene jí strhl kabelku s osobními věcmi, doklady a finanční hotovostí. Incident se obešel bez zranění a škoda je vyčíslena na 450 korun. Litoměřičtí policisté pátrají po neznámém pachateli pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Zloděj navštívil čističku
Čističku odpadních vod u Lovosic navštívil o víkendu zloděj. Sebral kovové rošty a další kovové předměty. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. Neznámému pachateli za jeho jednání hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 

Na syna zapomněla
Na to, že má syna, zřejmě zapomněla 48letá žena z Litoměřic. Od roku 2009 roku neplatí výživné, ačkoliv jí tato povinnost vyplývá přímo ze zákona o rodině a byla jí stanovena i rozsudkem soudu. Dlužná částka na výživném pro nezletilého syna se vyšplhala na 136 tisíc korun. Z rukou policistů převzala žena obvinění a za její zapomnětlivost jí hrozí 2 roky vězení.
 

Alkohol za volant nepatří!
V úterý v časných ranních hodinách havaroval v Libochovicích 34letý řidič s vozidlem značky BMW. Pravou částí svého vozidla zachytil zaparkované osobní vozidlo značky Škoda. Při střetu došlo k poškození obou vozidel. Ke zranění osob nedošlo. Řidiči vozidla BMW byla provedena dechová zkouška na alkohol s pozitivním výsledkem. Řidič nadýchal 2,10 promile!!! Muž je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až na tři roky, neboť způsobil havárii ve stavu vylučujícím způsobilost.
 

Z nádrží zmizel benzín
V Budyni nad Ohří řádil v noci z úterý na středu neznámý pachatel. Poškodil neznámým předmětem nádrže na pohonné hmoty u tří vozidel a odčerpal benzín. Škoda je vyčíslena na 22 tisíc korun. Libochovičtí policisté po pachateli krádeže pátrají.
 

Traktorem pro dřevo
Traktorem pro dřevo si v tomto týdnu zajel u obce Touchořiny 26letý muž z Liběšic. Strom, který si vyhlédl, se však nacházel na soukromém pozemku. Strom pokácel, rozřezal a traktorem odvezl domů. Škoda je odhadnuta na 10 tisíc korun a policisté případ prošetřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 

25. 1. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem