Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Napadal svou ženu i dítě

ZLÍNSKO: Skončil ve vazbě.  

V neděli kolem poledne fyzicky napadl pětačtyřicetiletý muž v obci na Vizovicku svou o dva roky mladší ženu a jejich čtyřletou dceru. Po činu odešel. Policisté jej zanedlouho našli, nadýchal 2,67 promile alkoholu. Skončil ve vazební věznici kvůli jiné trestné činnosti.

Třiačtyřicetiletá žena oznámila na linku 158 fyzický atak svého manžela, s nímž již několik měsíců nežije. Přišel kolem poledne a požádal ji o půjčení auta. Vzhledem k tomu, že byl na první pohled opilý, manželka mu auto odmítla půjčit. To jej rozlítilo natolik, že začal ženu bezhlavě bít pěstmi zejména do hlavy, když upadla, pokračoval kopy do těla. Celému incidentu byla přítomna i jejich čtyřletá dcera, která se snažila matku před šíleným otcem bránit. Ten ji odhodil na zeď a pokračoval v útocích na svou ženu. Matce i dceři se po nějaké době podařilo utéct z domu k sousedům, kteří mezitím zavolali záchranáře. Muž odešel a záchranáři odvezli zraněnou ženu i její dceru k ošetření do zlínské nemocnice. Policisté muže po nějaké době vypátrali. Nadýchal 2,67 promile alkoholu. Záhy zjistili, že na muže byl vydán trestní příkaz pro jinou trestnou činnost, zatkli jej a odvezli do policejní cely. Odtud jej následující den transportovali přímo do vazební věznice.

Letos už policisté ve stejné domácnosti zasahovali potřetí, vždy se jednalo o verbální a fyzické napadání manželky pod vlivem alkoholu. Tentokrát však přestřelil. Agresivního muže prověřujeme pro přečin ublížení na zdraví, za který by mohl v případě odsouzení strávit za mřížemi až tři roky.

 

 

5. května 2015, nprap. Monika Kozumplíková
 

vytisknout  e-mailem