Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadední na chodníku

CHOMUTOV - Pokácené stromy, Pro peníze do autobusu..... 

Napadení na chodníku
Trestný čin výtržnictví vyšetřují policisté v Jirkově. Před domem ve Vančurově ulici napadla dvojice žen ve věku 22 a 16 let další dívku. Zranění, která poškozená utrpěla, si vyžádala ošetření v nemocnici a následnou hospitalizaci. Co napadení vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování. V případě odsouzení hrozí podezřelým až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Pokácené stromy
Jirkovští policisté přijali oznámení o krádeži dřeva poblíž obce Blatno. Oznamovatel uvedl, že kdosi vykácel celkem 46 vzrostlých stromů na remízku mezi obcemi Blatno a Hradečná. Dalších deset stromů prořezal a dřevo odvezl na neznámé místo. Majiteli pozemku vznikla škoda ve výši 7 tisíc korun.
 
Pro peníze do autobusu
19letý mladík vnikl na autobusové nádraží v Kadani do zaparkovaného autobusu. Nalezenou dlažební kostkou rozbil skleněnou výplň dveří a z pokladny odcizil drobné mince v hodnotě 20 korun. Oprava poškozeného autobusu si však vyžádá hotovost ve výši nejméně 20 tisíc korun. Pachatel si převzal obvinění z trestných činů krádeže a poškození cizí věci, skutek nadále vyšetřují chomutovští policisté.
 
Dveře se našly ve sběrně
Chomutovští policisté přijali oznámení o krádeži dvoukřídlých vchodových dveří u domu v ulici Dukelská. Dveře v hodnotě 12 tisíc korun byly následně nalezeny ve sběrně druhotných surovin. Policisté zjistili, že dveře do sběrny prodal 35letý místní obyvatel. Na něj nyní čeká obvinění z krádeže.
 
Elektromotor, schody, slunečník
V Kadani vnikl neznámý zloděj do firmy na Královském vrchu a na místě odcizil elektromotor za 40 tisíc korun. Vyšetřování krádeže si převzali policisté z místního obvodního oddělení.
V okresním městě, na Dukelské ulici, zmizely z domu schodišťové stupně z rýhovaného plechu. Majiteli objektu vznikla škoda za 26 tisíc korun. Chomutovští policisté mají pro pachatele připraveno obvinění z krádeže.
Neznámý zloděj odcizil v předzahrádce restaurace na Blatenské ulici slunečník, který majitel umístil do stojanu před domem. Krádeží vznikla škoda za 12 tisíc korun. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.
 
Odjel s cizím autem
Kadaňští policisté pátrají po 26letém muži z Chomutova. V obci na Kadaňsku odcizil zaparkovaný osobní automobil Peuget 607 v hodnotě 60 tisíc korun. Vyhlášené pátrání po muži a vozidle bylo do současné doby neúspěšné.
 
24. dubna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem