Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Napadení mladistvého v obchodním domě

KLADENSKO – Poznáváte mladíky, kteří by mohli být svědky napadení? 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-město se zabývají případem týkající se napadení mladistvého hocha v prostorách obchodního centra v Kladně.

K události došlo 20. února, okolo 19. hodiny, na veřejně přístupném místě v prostoru občerstvení, v kladenském obchodním centru v ulici Petra Bezruče. Dosavadním šetřením policisté zjistili, že neznámý útočník nebo útočníci napadli poškozeného mladistvého nejméně dvěma ranami do oblasti hlavy. Mladík musel posléze vyhledat lékařské ošetření.

V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění osob zachycených na videozáznamu, které by mohly být důležitými svědky a pomoci nám s objasněním celé události. 

Pokud mladíky poznáváte nebo některého z nich, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobilu 601 570 326. Využít můžete také linku 158.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což hrozí pachateli v případě dopadení a prokázání viny trest odnětím svobody až na dvě léta.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
5. března 2023

vytisknout  e-mailem