Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Napadení v IGY, hledáme svědky

České Budějovice - Kriminalisté hledají svědky napadení pěti osob v obchodním domě IGY v Českých Budějovicích, večer 7. dubna 2014.  

Českobudějovičtí kriminalisté hledají svědky, kteří by osvětlili především prvopočátek incidentu mezi třemi ženami a dvěma muži. Bez ohledu na zajištěné kamerové záznamy, neznají dosud kriminalisté odpověď na otázku, kdo z pětice vzájemně se napadajících osob, zaútočil jako první.


K incidentu došlo v pondělí 7. dubna 2014 v prostorách obchodního domu IGY v Českých Budějovicích. Incident se měl odehrát kolem sedmé hodiny večerní poblíž eskalátorů před prodejnou Bushman.


Pravděpodobně kvůli nějakému staršímu konfliktu se tzv. „do sebe“ pustili: sedmnáctiletá na krátko ostříhaná dívka, osmnáctiletá dívka a šestatřicetiletá žena. Do možného vzájemného napadání se zapojil i devatenáctiletý mladík. Celá skupina se při napadání přesunula až do přízemí obchodního domu, k hlavnímu vchodu z Pražské ulice. Do napadání se ještě následně zapojil jednačtyřicetiletý muž, který v přízemí obchodního domu napadl mladšího muže.


Kriminalisté žádají možné svědky, kteří viděli tento incident, nebo k němu mají nějaké informace, aby se ozvali vyšetřovatelům na linku 974 226 391 nebo 974 226 358, nebo použili známou linku 158.

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

18. dubna 2014

 

 

vytisknout  e-mailem