Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Napadení v parku

Olomouc - Útočník volal o pomoc, poznáte ho?  

V neděli 2. září 2012 v 10.12 hodin, ve Smetanových sadech v blízkosti ulice Havlíčková v Olomouci, dosud neznámý muž volal z křoví o pomoc. Kolemjdoucí žena uslyšela jeho volání a rozhodla se mu pomoci. Ve chvíli, kdy přistoupila do těsné blízkosti muže, chytil ji za ruku a vtáhl do křoví. Ženu povalil na zem a roztrhl jí triko. Žena se útoku neznámého muže však dokázala ubránit, útočníka udeřila do žeber a z místa utekla. 

Popis útočníka: Jednalo se o muže ve věku kolem 45 let, vysokého asi 180 centimetrů, střední postavy, opálený běloch. V době útoku měl na sobě oblečenou šedozelenou mikinu a modré tepláky s bílými pruhy po stranách. Na nohách obuté bílé botasky na suchý zip. Byl kuřák, mluvil plynule česky. Oblečení měl čisté, bez zápachu. 

Prosíme občany, kteří se v uvedený čas pohybovali v blízkosti místa útoku a mohli nám pomoci ztotožnit útočníka nebo podat jiné svědectví, aby kontaktovali olomoucké policisty prostřednictvím linky 158, nebo přímo vyšetřovatele na lince 974 766 689.


por. Mgr. Bc. Marie Štrbáková, DiS.
 

vytisknout  e-mailem