Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadení ve škole

CHOMUTOV - Telefon ukradli a pak ztratili, Domů nedojel.... 

Napadení ve škole
Chomutovští policisté zadrželi v budově místní střední školy 15letého mladíka, který napadl dvě pracovnice školy. Byl obviněn z trestných činů pokus těžkého ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování. Po nezbytných úkonech skončil v policejní cele. Dnešního dne byl podán na Okresní státní zastupitelství Chomutov podnět na vzetí jmenovaného do vazby. Vyšetřování nadále pokračuje. 
 
Odcizený telefon ztratili
Na konci srpna přišel o mobilní telefon mladík z Klášterce nad Ohří. Oznámil, že v Petlérské ulici ho požádali další dva mladíci o sdělení, kolik je hodin. Pak mu jeden z nich vytrhl telefon z ruky a z místa utekli. Policisté zjistili, že krádež má na svědomí dvojice místních pachatelů. 16letý byl již z krádeže obviněn, stejné obvinění čeká i na jeho 15letého společníka. Odcizený přístroj mladíci na neznámém místě ztratili.  Vyčíslená škoda činí 2 tisíce korun.
 
Domů nedojel
Jirkovští policisté kontrolovali na Kyjické přehradě projíždějící vozidlo Opel Vectra. Provedená orientační dechová zkouška potvrdila, že 25letý muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 1,10 a 1,19 promile alkoholu v dechu. Muž musel jízdu ukončit, bude se zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Z auta zmizely housle
Do osobního vozidla BMW vnikl neznámý zloděj. Skutek se stal na chomutovském sídlišti Březenecká, kde vozidlo ponechal majitel neuzamčené. Ze zadního sedadla vozidla zmizely housle za 12 tisíc korun. Krádež nyní šetří policisté z místního obvodního oddělení.   
 
Zloděj v restauraci
Klášterečtí policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který se vloupal do restaurace v ulici Polní. Zamířil do šatny, kde ze skříňky odcizil kasírtašku s tržbou. Majitel vyčíslil škodu na 40 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí dvouletý pobyt ve vězení.
 
27. září 2011  
nprap. Marie Pivková  
 
  

vytisknout  e-mailem