Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Napadený 14letý chlapec

Přerov - během tří dnů policisté odhalili pachatele loupeže 


Napadený hoch se nacházel v sobotu ve večerních hodinách na ulici Velké Novosady v Přerově, když k němu přistoupil neznámý pachatel a chtěl, aby s ním poodešel za jeden z domů. Na to chlapec zareagoval negativně a od pachatele dostal facku. Chytil ho za tričko a odtáhl ho za dům, kde po něm chtěl, aby mu ukázal co má v kapsách. Napadený opětovně odmítl splnit jeho povel a dostal pěstí tentokrát do hrudníku a úder kopem nohou do krku. Pak násilník začal chlapci prohledávat kapsy a z kalhot mu vytáhl mobilní telefon. Taky se mu zalíbilo triko napadeného a chtěl po něm, aby mu ho dal. Negativní odpověď ho vyprovokovala a chlapce napadl fakováním. Přitom mu ještě vyhrožoval, že ho zbije pokud tričko nedostane. Z obavy dalšího napadení mu oblečení dal. Tím ovšem celá událost neskončila. Agresor chtěl i nabíječku k mobilu, na to napadený odpověděl, že ji má doma. Proto šel pachatel s ním k místu bydliště. Když si ale všiml, že má doma rodiče, tak z místa utekl. Škoda byla vyčíslena na 600 Kč. Po pachateli policisté intenzivně pátrají a případ šetří pro trestný čin loupež.
 
Dnešního dne se přerovským kriminalistům podařilo jako pachatele zjistit 14letého chlapce, který je v současné době na útěku z
diagnostického ústavu a má soudem nařízenou ústavní výchovu. Z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání s ohledem na věk bude spisový materiál po zadokumentování odložen.
 
nprap. Mgr. Miluše Zajícová
28.8.2012
    

vytisknout  e-mailem