Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Napadl ho a ještě navíc okradl

KARLOVARSKO – Nyní mu hrozí až osmiletý pobyt ve vězení. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetiletého muže z Chodova, kterého obvinili ze spáchání zločinu krádeže a přečinů poškození cizí věci, ublížení na zdraví a výtržnictví.
 
Obviněný muž měl v pátek 3. dubna letošního roku ve večerních hodinách v ulici Frimlova v Karlových Varech předjet a zablokovat automobil značky Škoda, který řídil sedmadvacetiletý muž ze Sokolovska. Poté měl obviněný vystoupit ze svého vozidla a jít k sedmadvacetiletému muži. Ten ovšem začal okamžitě z místa odjíždět a na to muž zareagoval tak, že udeřil do střechy jeho automobilu. Následně ho měl začít pronásledovat. Když poškozený zaparkoval před domem v Karlových Varech, tak ho měl obviněný několikrát udeřit pěstí do obličeje, z vozidla mu odcizit palubní kameru a z místa odjet. Tímto svým jednáním mu měl způsobit škodu téměř 11 tisíc korun.
 
Po několika dnech policisté sedmadvacetiletého muže zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let, neboť se krádeže dopustil za vyhlášeného nouzového stavu.

nprap. Jakub Kopřiva
9. 4. 2020

vytisknout  e-mailem