Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Napadl hosta lahví

PLZEŇ - Pomozte plzeňským policistům objasnit průběh napadení mladého muže. Přijďte podat svědeckou výpověď.  

    Policisté Obvodního oddělení Plzeň - střed šetří případ fyzického napadení, ke kterému došlo na jejich teritoriu v únoru tohoto roku v baru Choppers Lounge v Plzni na ulici Martinská.

     Dne 13.2.2016 v době okolo 7 hodin a 45 minut uchopil podezřelý muž, jehož totožnost je policistům známa, prázdnou láhev od piva a hodil jí proti 23letému mladíkovi, který se v podniku nacházel. Mladého muže láhev zasáhla do obličeje, při dopadu se roztříštila a muže poranila. Napadený musel být ošetřen na chirurgické ambulanci.

     Policisté se případem ihned po přijetí oznámení začali intenzivně zabývat. V rámci jeho šetření nashromáždili dostatek důkazního materiálu, na jehož základě jednání pachatele kvalifikovali jako přečiny výtržnictví a ublížení na zdraví, pro které mu bylo sděleno podezření. Ve věci však dále zjišťují svědky, jejichž výpověď by napomohla řádnému objasnění incidentu.

     Z tohoto důvodu žádají o spolupráci všechny občany, kteří byli svědky této události nebo kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa činu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

por. Ing. Hana Štefflová
14. dubna 2016

 

vytisknout  e-mailem