Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadl nožem člena domácnosti

MOST - Útočník skončil v cele, zraněný je v nemocnici; Našli klíče ve dveřích a vykradli sklep.  

 Kriminální policie v Mostě šetří případ napadení nožem, ke kterému došlo ve středu kolem 20. hodiny v bytě panelového domu na sídlišti Výsluní v Mostě. Policie na místě šetřením zjistila, že 47letý muž z Mostu měl zaútočit nožem na 21letého muže, syna své družky. Ten měl po předchozí slovní rozepři bránit před napadením svou matku. Útočník způsobil poškozenému bodnořezné rány. Policisté hlídkové služby na místě zraněnému mladíkovi poskytli první pomoc do příjezdu rychlé záchranné služby. Podezřelý muž byl zadržen a v současné době je v policejní cele. U zadrženého byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla pozitivní. Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření z pokusu zločinu těžkého ublížení na zdraví. Okolnosti napadení jsou předmětem dalšího šetření kriminalistů.


 

Odcizené vozidlo z Jáchymovska skončilo v Mostě, dva podnikavci ho chtěli prodat

Policie v Mostě přijala oznámení svědka o nálezu osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia. Šetřením bylo zjištěno, že vozidlo bylo odcizeno na Jáchymovsku. Neznámý pachatel s vozidlem přijel do Mostu a toto odstavil v ulici Zdeňka Fibicha. Tam ho objevili dva podnikavci ve věku 29 a 31 let, oba z Mostu. S vozidlem odjeli na odlehlé místo poblíž Čepiroh. Vůz chtěli prodat, ale už ho nedokázali nastartovat. Následně policie auto zajistila. Kriminalisté zjistili, kdo vozidlo podruhé odcizil, a oba muže obvinili z přečinu krádeže. Oba byli již v minulosti trestáni a za toto jednání jim hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Starší z dvojice obviněných je v současné době ve vězení, kde si odpykává trest odnětí svobody.


 

Opět tankoval benzin a neplatil

Policie v Mostě opět odhalila neplatícího motoristu, který u mosteckých čerpacích stanic tankoval benzin a bez placení vždy ujel. Už v dubnu mu policisté sdělili podezření za tři újezdy, kdy zanechal škodu ve výši 3 490 korun. Nyní má na vrubu další dva případy obdobného jednání. Do svého vozu Suzuki Baleno natankoval benzin za celkovou sumu 1 958 korun a poté z místa rychle zmizel. Policie v Obrnicích mu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže. Kradl už v minulosti a byl za to trestaný.


 

Díky nalezeným klíčům ve vchodových dveřích vykradli sklepy

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním dva muže ve věku 25 a 22 let, oba z Mostu. Jeden z dvojice objevil ve vchodových dveřích domu v Mostě zapomenuté klíče. Do domu dochází, neboť tam má příbuzné. Spolu pak vnikli za použití těchto klíčů do nebytového prostoru v suterénu domu a tam ze sklepní kóje odcizili dvě jízdní kola a 4 disky s koly na osobní vozidlo. Poškození vyčíslili škodu na částku 29 000 korun. Část věcí policisté zajistili. Starší z dvojice již v minulosti kradl a byl odsouzen. Nyní je opět ve výkonu trestu pro jinou věc.


 

Muž v Litvínově na ulici vytrhl z ruky chlapci mobil

Litvínovská policie šetří případ krádeže, kterého se dopustil neznámý pachatel. Ten ukradl nezletilému chlapci tento týden v litvínovské ulici Mostecká mobilní telefon. Chlapec mobil držel v ruce, protože se chtěl podívat na čas. V tom k němu přistoupil muž a tvrdil mu, že je to jeho telefon. O přístroj se spolu přetahovali, nakonec ho muž chlapci vytrhl z ruky a z místa utekl.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 21. května 2015


 


 

vytisknout  e-mailem