Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Napadl revizora

České Budějovice – Policisté hledají svědky incidentu 

Dnes, deset minut před jedenáctou hodinou dopolední, došlo v MHD linky č. 2, v místech u autobusové zastávky u Komerční banky v Nádražní ulici v Českých Budějovicích , k fyzickému napadení revizora.
Mladý agresor odmítl v uvedené době revizorovi prokázat svoji totožnost. Revizora hrubě slovně urážel a poté i fyzicky napadnul - úderem dlaně sevřené v pěst do oblasti obličeje. V důsledku fyzického útoku utrpěl revizor lehké zranění.
V agresorovi byl následně na místo přivolanými policisty zjištěn 20letý mladík z Českobudějovicka, který není mužům zákona neznámý. Policisté jej následně předvedli na policejní služebnu k podání vysvětlení. Případ je v současné době dokumentován jako přestupek na úseku občanského soužití.
Policisté z českobudějovického obvodního oddělení žádají v souvislosti s uvedeným fyzickým napadením případné svědky, kteří v inkriminované době cestovali MHD linky č. 2 a mohou k věci sdělit další informace.
Informace k případu je možné oznámit na kterékoliv policejní služebně, nejlépe pak na Obvodním oddělení Policie ČR, Třída 28.října 1594/1, České Budějovice, na telefonním čísle 974 226 700 ( stálá služba ) či na lince 158. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem