Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadl ženu a rozbil stůl

CHOMUTOV - Řidič pod vlivem, Napadení v domě, Do města neoprávněně.... 

Incident v restauraci
Jirkovští policisté zasahovali před časem v jenom místním baru. 41letý muž nejdříve fyzicky zaútočil na poškozenou, následně rozbil stůl, u kterého žena seděla a podobně dopadly i dvě skleničky na víno. V dalším řádění mu zabránila trojice přítomných hostů, kteří se ho snažili uklidnit. Z baru sice odešel, ale následně se vrátil a chtěl si to i s nimi vyřídit. Incident ukončila přivolaná policejní hlídka. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, násilník je podezřelý z výtržnictví. Incident nadále vyšetřují policisté z místného obvodního oddělení.
 
Řidič pod vlivem
Jiráskovou ulicí v Chomutově projížděl s vozidlem Nissan Terrano 33letý muž. Součástí provedené kontroly byla i dechová zkouška, která byla v tomto případě pozitivní. Řidič nadýchal 2,18 promile. Jízdu ukončil a nyní na něj čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za uvedený čin může skončit až na rok ve vězení.
 
Napadení v domě
Do rodinného domu v Jirkově vnikl 51letý muž. Nečekal na pozvání od majitelky, bez dovolení vnikl dovnitř a na místě fyzicky zaútočil na přítomného poškozeného. Při napadání ještě rozbil mobilní telefon v hodnotě 3 tisíce korun. Muž je podezřelý z trestných činů ublížení na zdraví a porušování domovní svobody. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování policistů z místního obvodního oddělení.
 
Do města neoprávněně
Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 49leté ženě z Litvínova. Policisté zahájili vyšetřování trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, kterého se podezřelá dopustila. Hlídka mužů zákona při kontrole zjistila, že v okresním městě nemá co pohledávat neboť má vysloven zákaz pobytu v celém okrese Chomutov. Zákaz vyslovil Okresní soud Chomutov a trvá až do července roku 2015.
 
Hliník, lešení, byt a kontejner
Krádež hliníkového plechu vyšetřují chomutovští policisté. Neznámý pachatel ho utrhal z budovy místní školy, oprava bude stát nejméně 15 tisíc korun.
Postavené stavební lešení zmizelo z Petlérské ulice v Klášterci nad Ohří. Poškozená firma vyčíslila škodu na 15 tisíc korun.  
Vniknutí do bytu v Kyjické ulici oznámila majitelka. Zmizel nejen televizor, ale i lednička, pračka, DVD přehrávač, oblečení, nádobí a další věci v celkové hodnotě 11 tisíc korun.
K požáru plastového kontejneru na tříděný odpad vyjížděli chomutovští policisté během víkendu. Oheň nádobu zcela zlikvidoval, poškozená firma vyčíslila škodu na 6 tisíc korun. Po pachateli trestného činu poškození cizí věci pátrají chomutovští policisté.
 
Napadení na ulici
Z pokusu ublížení na zdraví a z výtržnictví je podezřelý teprve 18letý mladík z Klášterce nad Ohří. Na ulici před domem několikrát udeřil pěstí poškozeného a po pádu na zem do něj kopal. Zranění, která muž utrpěl, si vyžádalo ošetření u lékaře a následnou hospitalizaci v nemocnici. Doba léčení bude upřesněna později. Příčinu napadení nyní vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.
 
Rušila obyvatele domu
31letá žena z okresního města vnikla do domu v Mostecké ulici v Jirkově. Ostatní nájemníky obtěžovala kopáním do dveří své příbuzné a hlasitými vulgárními výrazy, které vykřikovala. Jednání ukončila až když na místo přijeli policisté z místního obvodního oddělení. Ženu zadrželi a převezli k dalšímu jednání na místní oddělení policie. Přestupek bude zaslán k vyřízení příslušné komisi Městského úřadu Jirkov.
 
 
26.listopadu 2013
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem