Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napájecí kabel v hledáčku zloděje

LOUNY - Škoda přesahuje dvacet tisíc korun. 

Bezmála padesát metrů napájecího kabelu odcizil dosud nezjištěný pachatel u objízdné železniční trati poblíž počeradské elektrárny. K události došlo z neděle na pondělí a poškozené firmě tak byla způsobena škoda za 23 594 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Vloupal se do garáže

Do garáže rekonstruovaného rodinného domu v Drahonicích na Podbořansku se z pondělí na úterý vloupal dosud nezjištěný pachatel. Přisvojil si různé pracovní nářadí, čímž způsobil škodu za 10 000 Kč. Další škodu, ve výši 1 000 Kč, způsobil poničením zařízení. Policisté již na případu pracují a pachateli pátrají.

Další zloděj vlezl do chaty

Vloupání do rekreační chaty v Opočně u Loun šetří postoloprtští policisté. Dosud nezjištěný pachatel nejprve překonal oplocení pozemku, následně vypáčil dveře objektu a vnikl dovnitř. Odcizil dva LCD televizory, dvě DVD, playstation a počítačové hry. Poškozený majitel škodu vyčíslí dodatečně, bude se pohybovat v řádu tisíců korun. Vloupání se událo v době od 12. do 14. července, policisté jej šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 16. července 2013

vytisknout  e-mailem