Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nářadí pod bundou

CHOMUTOV - Odcizené nářadí si ukryl pod bundou, Zadržen majitelem, Jel s neplatnou jízdenkou..... 

Nářadí pod bundou
Krádež v obchodě vyšetřují chomutovští policisté. 39letý muž navštívil prodejnu s nářadím na Pražské ulici. Z volně přístupného regálu sebral sadu nářadí a kleště a lup si ukryl pod bundu. Jeho jednání neušlo prodavačce, která za ním vyběhla ven z prodejny. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že za obdobné jednání byl potrestán již v loňském roce. Obvinění z krádeže se nevyhne ani v tomto případě.

Zadržen majitelem
Z pokusu krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý 31letý Chomutovák. Vnikl na pozemek domu v ulici Na Bělidle a odtud se dostal až na chodbu domu. Tam ho překvapil majitel, který v zápětí přivolal policejní hlídku. Majitel vyčíslil škodu na 700 korun. Nadále vyšetřují chomutovští policisté.

Jel s neplatnou jízdenkou
Incident na železnici vyšetřují policisté z Jirkova. 31letý muž z Mostu nasedl do vlaku z Jirkova do Mostu. Jelikož měl neplatnou jízdenku, byl vlakvedoucí vykázán z přepravy. To se mu ovšem nelíbilo, došlo k hádce a následnému fyzickému napadení ženy. Muž byl zadržen policejní hlídkou, jeho jednání bylo vyhodnoceno jako výtržnictví. Vyšetřování je vedeno na svobodě.

Někdo pěstuje zeleninu, někdo konopí
Kriminalisté z Kadaně obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy a šíření toxikomanie 29letou ženu z Klášterce nad Ohří. Nejméně od září letošního roku prodávala na různých místech ve městě marihuanu. Policisté dále prokázali, že v místě bydliště pěstovala konopí. Při provedené domovní prohlídce zabavili muži zákona 30 kusů rostlin, usušený materiál a další věci potřebné pro pěstování. Obvinění si žena převzala, vyšetřování nadále pokračuje.

Úmyslně lhal
Chomutovští policisté pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který na konci října odcizil v Bezručově ulici poškozenému mobilní telefon. Oznamovatel tehdy uvedl, že mu kdosi vytrhl z ruky přístroj, když telefonoval a ihned z místa utekl. Policisté nyní ale zjistili, že ke krádeži nedošlo. Mladík krádež oznámil, protože se bál rodičů. Telefon totiž prodal do zastavárny a získané peníze použil ke hře na výherních automatech. Vzhledem ke zjištěným skutečnostem policisté další vyšetřování krádeže odložili.

Poškodil čekárnu
Z trestného činu poškození cizí věci je podezřelý 19letý mladík z Ústí nad Labem. U budovy vlakové zastávky Chomutov-město úmyslně poškodil skleněnou výplň výlohy u čekárny odpadkovým košem. Poškozená společnost vyčíslila škodu na 15 tisíc korun.

6. listopadu 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 


 

vytisknout  e-mailem