Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Narazil do jiného vozidla a poté ujel

RAKOVNICKO – Žádáme svědky o informace k dopravní nehodě. 

Policisté z Dopravního inspektorátu pátrají po neznámém řidiči, který se svým vozem narazil do zaparkovaného vozidla a u místa nehody odjel, aniž by věc nahlásil.

K dopravní nehodě došlo 18. listopadu 2017 přibližně dvě hodiny po půlnoci v ulici Krokova v Kněževsi. Dle šetření k dopravní nehodě došlo pravděpodobně tak, že dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem přijížděl do Kněževse od obce Kolešovice, kde nepřizpůsobil rychlost a po projetí levotočivé zatáčky se dostal se svým vozidlem do protisměru a poté vlevo mimo komunikaci. Tam narazil do zaparkovaného vozidla VW Golf a následně byl vlivem nárazu odhozen na podezdívku rodinného domu. Aniž by dosud nezjištěný řidič dopravní nehodu nahlásil na Policii ČR, z místa nehody ujel.

Hluk veškerých nárazů při dopravní nehodě probudil majitele jak nabouraného vozidla VW Golf, tak i majitele rodinného domu. Ti však netušili, že mají poškozený majetek, pouze zahlédli odjíždějící vozidlo světlé barvy, proto nic nenahlašovali. Nehodu nahlásil na policii až majitel vozidla, který ráno zjistil, že má poškozené vozidlo.

Žádáme všechny občany, kteří ve výše inkriminovanou dobu viděli nebo zahlédli vozidlo, které havarovalo a poškodilo jiné vozidlo a podezdívku domu, aby své poznatky nahlásili na tísňovou linku 158, na telefonní číslo dopravní policie 725 024 210 nebo navštívili osobně nejbližší policejní služebnu.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
27. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem