Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Narazil do zadní části vozidla

Po řidiči nyní policisté pátrají 

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala včerejšího dne, tj 19. října 2011, kolem 10:45 hod. na silnici II. třídy číslo 193 mezi obcemi Kladruby a Skapce. Po uvedené komunikaci jel ve směru na Skapce 58letý řidič s osobním vozidlem Volkswagen. Na rovném a přehledném úseku do zadní části jeho vozidla náhle narazil neznámý řidič s nezjištěným vozidlem. Po střetu vozidlo Volkswagen vyjelo do pravého silničního příkopu, kde přední částí narazilo do kmene stromu. Následně se odrazilo, přetočilo se a zůstalo ležet na střeše. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem na místě nezastavil a pokračoval ve směru na Skapce.
Vozidlo, po kterém policisté pátrají, má zcela jistě viditelně poškozenou přední část, která je pravděpodobně vínové barvy. Na havarovaném vozidle totiž policisté nalezli části takto barevného laku. Vzniklou škodu na vozidle Volkswagen odhadli policisté na 32 000 korun.  
           
Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené dopravní nehodě, které by napomohly jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
20. 10. 2011

vytisknout  e-mailem