Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Narazili do mostků a stromů

ZNOJEMSKO: Tři havárie a čtyři zranění muži. 

     Tři po sobě následující dny jsme vyjížděli k dopravním nehodám, při kterých řidiči havarovali nárazem do objektů mimo vozovku. Všichni účastníci jsou ze Znojemska.
     V pátek v deset hodin večer havaroval v obci Vémyslice mladý řidič s osobním vozem Fiat Brava. Jedenadvacetiletý mladík pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy při projíždění obce, vyjel mimo komunikaci a narazil do dvou betonových mostků. Auto se po nárazu převrátilo a skončilo koly vzhůru zpět na vozovce. Muž za volantem vyvázl s lehkým zraněním a jeho o rok mladší spolujezdec utrpěl zranění těžké. Dechovou zkoušku vzhledem ke zranění nebylo možné u šoféra provést. V nemocnici mu proto odebrali krev.
     Ve dvě hodiny v noci ze soboty na neděli havaroval čtyřicetiletý muž s osobním vozem Audi u obce Bezkov. Po projetí zatáčky vyjel mimo vozovku a narazil do vzrostlého stromu. Utrpěl tím těžké zranění. I tomuto řidiči odebírali v nemocnici krev na zjištění požití alkoholu před jízdou.
     Ke třetí havárii došlo v pondělí před devátou hodinou ranní. Pětadvacetiletý muž za volantem osobního vozu Peugeot se pravděpodobně nevěnoval plně řízení a vyjel ze silnice. Čelně narazil do stromu a sám utrpěl lehké zranění. Alkohol před jízdou nepil. Vyloučila to dechová zkouška provedená na místě dopravní nehody.

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 12. června 2012

Odkazy do noveho okna

Havárie u Bezkova

Havárie u Bezkova 

Detailní náhled

Havárie u Milíčovic

Havárie u Milíčovic 

Detailní náhled

Havárie v obci Vémyslice

Havárie v obci Vémyslice 

Detailní náhled

Havárie ve Vémyslicích

Havárie ve Vémyslicích 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem