Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nařezal, naložil a odvezl

CHOMUTOV - Na placení ovšem zapomněl, Pozitivní test na drogy.... 

Nařezal,naložil, odvezl, na placení zapomněl
Z krádeže je podezřelý 41letý muž z Jirkova. V lesním porostu poblíž obce Nová Ves odcizil dva padlé kmeny buku. Dřevo nařezal, naložil a převezl na jiné místo. Řádně zaplatit ovšem zapomněl, poškozené firmě vznikla škoda ve výši 1700 korun. Policisté z místního obvodního oddělení skutek vyšetřují jako trestný čin, neboť zjistili, že za krádeže byl muž potrestán Okresním osudem Chomutov již v roce 2012.  
 
Pozitivní test na drogy
Ohrožení pod vlivem návykové látky vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří. Uvedeného jednání se dopustil 28letý muž z Kadaně. Muži zákona kontrolovali vozidlo, ve kterém projížděl Chomutovskou ulicí. Odhalili, že řidič nevlastní příslušné řidičské oprávnění a navíc řídí pod vlivem návykových látek. Provedený test byl totiž pozitivní, prokázal látku amfetamin. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Řasenky podle značky
Šest kusů vystavených značkových řasenek odcizila 21letá žena z okresního města v prodejně drogerie v centru města. Firmě vznikla škoda za 2 tisíce korun. Jelikož se obdobného jednání dopustila i v loňském roce a nepoučila se z rozsudku Okresního soudu Most, čeká na ni obvinění z trestného činu. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
Telefon pod bundou
27letá žena z Jirkova a její 23letý společník z okresního města se vydali do chomutovského marketu. Vybrali si vystavený mobilní telefon, na který ovšem neměli peníze. Přístroj za necelých 7 tisíc korun proto uschovala žena do své bundy a oba prošli prostorem pokladen. Jejich jednání neušlo pracovníkům ostrahy. Byli zadrženi a následně si je převzala policejní hlídka. Vyšetřování krádeže nadále pokračuje.
 
Požár objektu i náklaďáku
Hasiči a klášterští policisté zasahovali v sobotu večer v Osvobozené ulici. Hořet zde začalo v opuštěném objektu bývalého nábytku, který je v současné době určen k demolici. Po uhašení bylo provedeno na místě šetření, které vyloučilo, že by se v době požáru někdo na místě nacházel. Požár budou nadále řešit ve své kompetenci místní hasiči.  
V pátek vyšetřovali jirkovští policisté případ zahoření nákladního automobilu ve Strupčicích. Vyšetřovatel hasičů uvedl jako příčinu požáru vozidla technickou závadu, cizí zavinění vyloučil. Škoda byla odhadnuta na 100 tisíc korun.
 
Dům bez dveří
Společenství vlastníků jednotek v Lesní ulici oznámilo na místní oddělení v Klášterci nad Ohří zmizení dveří. Neznámý zloděj odcizil dveře z vestibulu domu, zakoupení nových bude vlastníky stát nejméně 7 tisíc korun. Na pachatele čeká obvinění z krádeže.
 
10. února 2014
nprap. Marie Pivková   
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem