Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Náruživý kuřák

LITOMĚŘICE – Nekradl poprvé; Bylo otevřeno; Nezvaný host 

Pro tabákové výrobky hřešil i přes to, že byl pro trestný čin krádeže v nedávné době pravomocně odsouzen. Nezákonného jednání se 26letý muž z Kladenska dopustil ve dvou případech. Na konci měsíce června vyšplhal do prvního patra rodinného domu na Libochovicku a vnikl do prodejny v přízemí, odkud se chystal odnést cigarety a kabelku s cennostmi. Přistižen poškozenou z místa utekl. Několik dní poté odcizil v nestřeženém okamžiku v jedné z roudnických prodejen kuřivo za více než 7 tisíc korun. Bezprostředně po krádeži byl zadržen a převzal si obvinění pro trestné činy krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému až tříleté vězení. Stíhán je na svobodě.
 

Bylo otevřeno…
Otevřeným oknem z ulice do pokoje rodinného domu na Libochovicku vnikl ve středu neznámý pachatel. Jeho kořistí se stala přenosná výpočetní technika za více než 2 tisíce korun. V případě dopadení hrozí pro trestný čin porušování domovní svobody neznámému pachateli až dvouleté vězení.
 

Nezvaný host
Počátkem týdne vnikl do stanu v ubytovacím zařízení na Litoměřicku neznámý pachatel. Po proříznutí stěny plátěného přístřešku si odnesl osobní věci za více než 18 tisíc korun. Po pachateli a odcizených věcech pátrají litoměřičtí policisté.
 

Litoměřice, 10. 7. 2014, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem