Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Násilníka vykázali

CHOMUTOV - Vozidlo skončilo v potoce, Pro cigaretu zaútočil ... 

Násilníka vykázali
Vejprtští policisté vyjížděli do Husovy ulice, kde mělo dojít k hádce mezi manželi. Na místě zjistili, že příčinou konfliktu se staly peníze a výživa nezletilého syna. Vše vyvrcholilo tím, že manžel vzal talíř a hodil ho po ženě. Ta nestačila uhnout a talíř jí narazil do čela. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře. Jelikož bylo zjištěno, že hádky jsou v bytě na denním pořádku, vykázali policisté 35letého násilníka ze společného bytu. Jednání muže bylo vyhodnoceno jako přestupek proti občanskému soužití, incident bude řešit přestupková komise Městského úřadu Vejprty.
 
Vozidlo skončilo v potoce
V Saifertově ulici odcizil neznámý zloděj zaparkované vozidlo Opel Kadett. Majitel měl ale tentokrát štěstí, auto se našlo. Kdosi s ním jezdil po městě a nakonec s ním havaroval v Bezručově údolí, kde sjel do potoka. Tam bylo auto nalezeno policejní hlídkou. Oprava bude majitele stát nejméně 30 tisíc korun, pachateli hrozí obvinění z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.
 
Pro cigaretu zaútočil
Jirkovští policisté vyšetřují loupež, která se stala v Ervěnické ulici. Na zastávce městské hromadné dopravy požádal o cigaretu 19letý mladík o deset let staršího muže. Když tento odmítl, zaútočil na něj a srazil ho na zem. Pak mu ještě z kapsy u bundy odcizil peněženku s osobními doklady. Policejní hlídka útočníka zadržela, na útvaru si převzal obvinění z trestného činu loupeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí dva roky až deset let.
 
Nalezený telefon daroval
Obvinění z trestného činu zatajení věci čelí 42letý muž z Hrušovan. Na autobusové zastávce našel mobilní telefon, ponechal si ho a následně daroval své přítelkyni. Neměl ani snahu přístroj v hodnotě 5800 korun vrátit majiteli. Nyní ho čeká vyšetřování z uvedeného trestného činu.
 
V autě našel zlaté šperky
30letý muž z Chomutova se vloupal v Klášterci nad Ohří do zaparkovaného vozidla. Prostor prohledal, z přihrádky u spolujezdce odcizil zlatý prsten a dva zlaté náramky, z tašek v zavazadlovém prostoru pak finanční hotovost ve výši 15 tisíc korun. Celková škoda se vyšplhala na 29 tisíc korun. Obvinění z krádeže si již převzal, vyšetřování případu nadále pokračuje.

vytisknout  e-mailem