Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Násilný čin - hledáme svědky

Jindřichův Hradec - Kriminalisté hledají svědky násilného trestného činu, obětí byl "bezdomovec" pohybující se po Jindřichově Hradci, kdo ho doprovázel a kde se pohyboval? 

Kriminalisté jihočeského policejního ředitelství rozplétají společně s kolegy z Jindřichova Hradce velmi závažný násilný trestný čin. Ve čtvrtek 26. května 2016 odpoledne byla nalezena mrtvola zhruba šedesátiletého muže a to v objektu bývalého nákladového nádraží Českých drah v Jindřichově Hradci. Jak kriminalisté zjistili, jedná se o místního známého „bezdomovce“.

Kriminalisté žádají širokou veřejnost i sdělovací prostředky o pomoc při objasňování tohoto případu. Muž byl v Jindřichově Hradci naposledy prokazatelně spatřen 13. května 2016. Kriminalisté potřebují všechna svědectví o jeho pohybu od tohoto dne, včetně míst kde se vyskytoval, nebo která navštívil a také informace ke všem osobám, které ho mohly doprovázet, nebo se kterým byl viděn.

 

Foto oběť JH.jpg

Muž měl prošedivělé vlasy i vousy, podrobněji  viz. fotografie. Oblečen byl do hnědých kalhot, modrého trika a černé bundy. Kriminalisty také zajímá, jaká sebou nosil zavazadla při svém pohybu po městě a jaká místa či osoby navštěvoval.

 

Všechny informace k případu volejte na linku 158. Policie děkuje za spolupráci.

mjr. Mgr.Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

17. června 2016

 

Odkazy do noveho okna

Foto oběť JH

Foto oběť JH 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem