Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Našla, nevrátila

CHOMUTOV - Telefon policisté zajistili a předali majitelce, Kopla do dveří...... 

Našla, nevrátila

Ze zatajení věci je podezřelá žena ve věku 35 let z Chomutova. V měsíci září letošního roku měla v prodejně najít mobilní telefon. Nález neoznámila, přístroj strčila do kabelky a z prodejny odešla. Oznamovatelka vyčíslila škodu na 10 tisíc korun. V tomto případě měla poškozená štěstí, telefon byl zajištěn a v pořádku vrácen majitelce.

Kopla do dveří

Kriminalisté předali obvinění z trestného činu poškození cizí věci 24leté ženě z Jirkova. Uvedeného jednání se měla dopustit tím, že minulý měsíc přišla do domu v Hutnické ulici, kde navštívila svého bývalého přítele. Po hádce následně kopla nohou do skleněné výplně vstupních vchodových dveří, které poškodila. Společenství vlastníků jednotek za opravu zaplatilo více než 6 tisíc korun.

Nářadí z garáže

Z krádeže je podezřelý muž ve věku 64 let z Klášterce nad Ohří. Během prvního listopadového týdne měl vniknout do garáže v Žižkově ulici. Na místě sebral nejen frézu, ale i protahovačku. Majitelka vyčíslila hodnotu odcizeného nářadí na 16 tisíc korun.   

Čokoláda bez placení

Z krádeže je podezřelý 27letý muž z Klášterce nad Ohří. V jedné prodejně ve městě měl muž odcizit z regálu 24 kusů čokolád za necelých 1200 korun. Lup ukryl pod bundou a bez zaplacení se snažil odejít. Z následného vyšetřování vyplynulo, že za majetkovou trestnou činnost byl odsouzen již v roce 2016. Nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Kancelář, dveře, kytky

Policisté v Kadani obvinili z krádeže, poškození cizí věci a výtržnictví místního obyvatele ve věku 35 let. Minulý týden vnikl do kanceláře úřadu ve městě, když byl vyrušen, z místa utekl. Následně v ulici Chomutovská rozbil vstupní dveře do domu. O několik dní později pak ještě odcizil před prodejnou ve městě stojan s květinami. Celková škoda se vyšplhala na necelých 41 tisíc korun. Po nezbytných opatřeních skončil muž v cele předběžného zadržení a na státní zastupitelství byl doručen podnět na jeho vzetí do vazby. V současné době se již nachází ve vazební věznici v Litoměřicích, kam ho eskorta dopravila na příkaz soudce chomutovského soudu.

20.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem