Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Natankoval, ale nezaplatil

Tábor – Újezd od benzinové čerpací stanice. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po řidiči osobního automobilu tovární značky Škoda Felicia, tmavě zelené barvy, který v závěru minulého měsíce natankoval na benzinové čerpací stanici na 62 km dálnice D3 v katastru obce Mezno do nádrže svého vozu na 30 litrů benzinu Natural 95 a bez placení rychle odjel. Že tak s největší pravděpodobností neučinil neúmyslně, dokazuje ta skutečnost, že na svém vozidle měl namontovány registrační značky z jiného automobilu, které policie eviduje jako odcizené. Dle dalších zjištěných informací je dán předpoklad, že se uvedený řidič mohl tohoto jednání dopustit i na jiných benzinových čerpacích stanicích.
Dle získaného popisu je řidičem mladý muž ve věku 20 – 25 let, sportovní, asi 180 – 185 cm vysoké postavy, krátce střižených světlých vlasů.
Žádáme tímto každého, kdo by mladého muže na fotografiích poznal, případně měl k jeho obdobnému jednání další důvodné informace, aby je předal policistů Dálničního oddělení PČR Chotoviny na jejich služebně na sjezdu na 70 km dálnice D3, telefonním čísle 974 238 710, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
3. srpna 2015

 

 

Odkazy do noveho okna

Újezd BČS D3 - 01

Újezd BČS D3 - 01 

Detailní náhled

Újezd BČS D3 - 02

Újezd BČS D3 - 02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem