Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Natankoval, ale nezaplatil

Tábor – D3 - Mezno - Újezd od benzinové čerpací stanice. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po řidiči osobního automobilu tovární značky Renault Megane, světlé barvy, který v závěru minulého měsíce natankoval na benzinové čerpací stanici na 63,5 km dálnice D3 v katastru obce Mezno do nádrže svého vozu na 25 litrů motorové nafty a bez placení rychle odjel. Že tak s největší pravděpodobností neučinil neúmyslně, dokazuje ta skutečnost, že na svém vozidle měl namontovány registrační značky z jiného automobilu, které policie eviduje jako odcizené. Dle dalších zjištěných informací je dán důvodný předpoklad, že se uvedený řidič mohl tohoto jednání dopustit i na jiných benzinových čerpacích stanicích.

Dle získaného popisu byl řidičem muž středního věku 40 – 50 let, střední, asi 175 – 180 cm vysoké postavy, prošedivělé bradky. Oblečen byl do modrých riflových kalhot a černé mikiny a bílým vodorovným pruhem na zádech a v levé části hrudníku. Obut byl do žlutočerných sportovních bot. Na hlavě měl pestrobarevný látkový klobouk.

Žádáme tímto každého, kdo by muže na fotografiích poznal, případně měl k jeho obdobnému jednání další důvodné informace, aby je předal policistů Dálničního oddělení PČR Chotoviny na jejich služebně na sjezdu na 70. km dálnice D3, telefonním čísle 974 238 710, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

25. října 2016  

vytisknout  e-mailem